May 30

Intensiv hårborttagning i ansiktet.

För dig med besvärande hårväxt i ansiktet.

Vid svår hirsutism hos kvinnor eller för nästan varje manlig till kvinnlig transpersoner omvandling så är skägget och mustachen är oftast det stora problemområdet. Diatermi fungerar bäst av alla metoder för oönskad hårväxt i ansiktet.
Ansiktshår är bland de mer synliga sekundära könstecknet och därför känns det ofta som en mardröm för transkvinnor eller biologiska kvinnor med uttalad manlig behåring. Det finns behandling men det gör lite ont, det är kostsamt, det är pinsamt, och det till synes tar evigheter…. men vi förstår dig och vi hjälps år. Din skönhet vår kunskap . Vi har flerårig vana av hårborttagning.

Leilas Hudvårdsklinik utvecklade effektiva och långa behandlingssessioner för hirsutism och TS vilket har gjort oss till en av de populäraste klinikerna för medicinsk hårborttagning i stockholm. Vi behandlar och växlar område och kombinerar de metoder som ger dig bäst resultat. Vi tar fram ett intensivt program som rensar din kompletta ansiktsbehåring under långtids sessioner.

Boka din intensiva hårborttagningsbehandling

Fördelar med intensiv diatermi hårborttagning.

Mindre tid till synligt resultat behövs. Det kommer att ge dig ett mer feminint utseende avsevärt snabbare. För dig som vill påskynda processen avsevärt då är vårat behandlingspaket det snabbaste.
En annan fördel med det intensiv hårborttagning är att du bara måste låta din ansiktshår växa bara en gång per rensnings session istället för en gång varje vecka för en normal kortare session.
Vi erbjuder smärtlindring med bedövningssalva som hjälper de flesta. Behövs det så kan vi konsultera vår läkare och hitta en smärtlindringsmetod som fungerar för dig.

Vår kunskap och erfarenhet din trygghet

Vi har 30 års erfarenhet att hjälpa kvinnor med manlig behåring (hirsutism) och transpersoner med diamtermi/nålepilation och har utbildning SHR och behandlingscertifikat SHR samt behandlingsförsäkring. En vana vid diatermi gör att vi kan hjälpa dig snabbare och säkrare. Vi är noggranna och kan ställa in våra diatermiapparater (CE,FDA medicinskt godkänd) för din unika hud och behåring, Certifierad personal med lång vana att ta bort skäggstrån utan ärr bildning med bestående resultat.
Ovana operatörer känner du igen på att de inte kan använda nålen rätt i hårsäcken och de får inte resultat, känner du att de rycker bort håret då är något fel. Råkar du ut för ärrbildning eller hypopigmenteringar på annan salong har de oftast använt fel inställningar Däremot blir det alltid en liten lokalsvullnad om behandlingen görs rätt Vi står för kvalitet och bestående resultat.

Klokhet och eftertanke kring din permanenta hårborttagnings behandling

När du börjar din över gång det viktigaste att komma ihåg är att “ingenting händer över en natt”. Den permanenta avlägsnande av ansiktshår är en lång och tids krävande behandling men med underbart resultat. Speciellt för dig som redan idag håller på med andra metoder för att slippa ansiktsbehåring så vet du omfattningen. Du kommer att behöva tålamod och engagemang för att uppnå önskat resultat.

Du måste också komma ihåg att diatermi kräver en betydande finansiell investering. Se till att du har råd att genom hela processen genom och inte bli besviken, vi hjälper dig med paketpriser

När ska man börja hårborttagning i ansiktet med diatermi?

Den som planerar att gå heltid för könsbyte och även för dig som inte bor i stockholm och inte kan diatermi behandling för hårborttagning på egen ort. Vår rekommendation är att börja så fort som möjlighet då ansiktet speglar en stor del kvinnlighet.
Vår rekommendation är också att påbörja hårborttagning av behåringen i ansiktet så fort som möjligt eftersom det finns så omfattande områden där hårcellerna ligger tätt och det gör ansiktsbehåringen oerhört tidskrävande..
För vissa transsexuella kvinnor är det den mest tids krävande och dyraste delen av hela behandlingen.

Måste jag ha på hormoner för att påbörja diatermi hårborttagning?

Nej. Skägg växten drivs av ett genetiskt svar av hårsäckarna till hormonet som kallas “androgen”. Detta svar av hårsäckarna är genetisk, och tyvärr kan vi ännu inte ändra genetiken i ditt hår. Dsv inte bara hormon nivåer spelar roll utan också känsligheten för hormonet varierar mellan olika människor oavsett kön. Från vår erfarenhet, om inte maskulinisering processen stoppas tidigt i puberteten, eller individen har naturligt gles skäggväxt, omfattande diatermi hårborttagning är oftast nödvändigt för transkvinnor.

Hur lång tid tar det att rensa mitt ansikts hår? Hur många rensnings sessioner kommer jag att behöva?

Detta är förmodligen den vanligaste frågan och vi kan tyvärr inte svara med säkerhet. Det finns många faktorer som påverkar antalet sessioner för hårborttagning som behövs för att rensa ett område, av vilka några fortfarande är okända för oss.
För att helt klara ditt ansiktshår permanent för transpersoner med synlig behåring kan det ta allt från 6 månader upp till 2 år i vissa fall. Antalet diatermi sessioner som behövs varierar mellan 6 och 16 sessioner. Antalet timmar som behövs varierar från 60 till 400 timmar för diatermi hårborttagning. Har du en hårtyp och hudtyp som gör att vi kan kombinera med IPL/laser så sjunker antalet timmar för diatermin. Diatermin har dock betydligt bättre permanent hårborttagningseffekt, så räkna med att komma på lite fler efter behandlingssessioner istället.

En uppskattning av antal hårborttningsessioner med diatermi baserad på den genomsnittliga personen?

I genomsnitt, om vi gör en fullständig rensning av ansiktshåret i varje session, om 8 till 10 sessioner kommer att behövas för att helt rensa ansiktet på hår. Om de håller sig till en 6 veckors intervall den genomsnittliga personen kommer att få hennes ansikte rensas i ungefär ett år.
Det är medelvärden, vi kan inte garantera att detta kommer att vara din tidsram.
Detta genomsnitt är baserat på den genomsnittliga tätheten av skägg och läpp och den genomsnittliga behandlingseffekten. I verkligheten är varje person unik.
Boka en gratis konsultation för mer exakt svar.
Vi har upplevt att det finns patienter där hårborttagningsbehandlingen är mindre effektiv, med mer återväxt av envisa oönskade hårstrån. Inte samma hårsäckar men från närliggande som varit inaktiva när behandlingen gjordes. Likaså hur huden reagerar med svullnad varierar och gör ibland behandlingen långsammare även förmågan att tåla smärta varierar, behövs det mera pauser tar det längre tid, osv…. Hårväxten varierar väldigt mycket från person till person.

Vi kan aldrig ge någon exakt garanti förutom att vi är en av de största klinikerna i Sverige för medicinsk hårborttagning och flerårig vana av specialistbehandling för transpersoner och hirsutism. Vi hjälper dig och ger inte upp. Alla våra kära vänner som kommer för behandling blir bättre och får ett långsiktigt resultat i from av minskad oönskad behåring

Leilas Hudvårdsklinik Hårborttagning

Leilas Hudvårdsklinik, Hårborttagning, Permanent hårborttagning och hudvård i Stockholm