May 30

Diatermi hårborttagning för transpersoner

Diatermi / nålepilation för permant hårborttagning

Ökad behåring i ansiktet, transpersoner eller inte, kan vara mycket stigmatiserande och mycket pinsamt. Diatermi hårborttagning är den mest pålitliga beprövade alternativ som finns idag för att permanent ta bort transpersoners ansikts och genitala hår.
IPL/Laser hårborttagning är också ett alternativ och oftast för stora kroppsytor ett bättre alternativ i vissa fall, men IPL/laser är oftast inte tillräckligt för att ta bort alla transsexuella ansiktshår permanent.

Att få ansiktsbehåring under kontroll är viktigt för transpersoner som vill gå hela vägen till ett mer feminint ansikte. För det manliga skägget är svårt att få osynligt, blekning, rakning, att dölja det kräver omfattande ansträgningar, och även då oftast inte med fullständig framgång.

Leilas Hudvårdsklinik erbjuder intensivt program med paketpris för snabb röjning av ansiktshår och genitala område

Det är viktigt att du väljer en behandlare med erfarenhet och vana, gärna med SHR diatermi certifikat som kan ta bort ditt ansiktshår med ett minimum av behandling, men utan att orsaka fula ärr bildning, gropfrätning, eller missfärgning av huden. Eftersom ansiktshår av det manligtyp är svårt att ta bort, är det viktigt att transkvinnor söker en diatermi behandlare som är erfaren med avlägsnande av manliga behåring. Vi har flerårig vana med medicinsk hårborttagning för TS, PCOS och hirsutism.

Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning har utvecklat ett intensivt program för snabb minskning av det synliga håret och vi är vana att jobba längre behandlingstider i ansikte och andra synliga områden samt genitala områden som kan påskynda processen oerhört och lösa problemet med den synliga behåringen

Leilas Hudvårdsklinik Hårborttagning

Leilas Hudvårdsklinik, Hårborttagning, Permanent hårborttagning och hudvård i Stockholm