Massage

Hornstull

Axelmassage

Södermalm

Ryggmassage

Stockholm

Klassisk massage, män

Stockholm

Massage hotstone

Massage behandlingar

Klassisk Massage

Den klassiska svenska massagen är den första moderna massagen i västvärlden med en systematisk metod. Denna typ av massage är också det vanligaste valet bland kunder som för första gången går på massage.

Rörelserna i denna massage sker till mesta dels i riktning mot hjärtat och har som syfte att öka flödet av syre till blodet, samt blodcirkulationen, och att utlösa gifter från musklerna. Som resultat minskar både fysisk och psykisk stress, samt lätt muskulär smärta och spänningar.

Hot Stone Massage

En mycket avslappnande och djupgående form av massage, där upphettade lavastenar placeras längst ryggen och används för att massera spända muskler med varma aromaoljor. Värmen från lavastenarna gör att musklerna slappnar av, och ökar blod- och lymfcirkulationen i behandlingsområdet. Detta ger en ökad effekt på musklerna då musklerna är avslappnade och blir mer mottagliga för behandling. Denna behandling är perfekt för dig som är stressad och har spända muskler. Den passar också bra för kunder som blir kalla då och då under dagen eller har mildare cirkulationsbesvär.

Massage som friskvård?

Hos oss kan du utnyttja din friskvård! Ni är varmt välkomna att boka en utav våra massage behandlingar och få kvitto på friskvårdsbehandling enligt skvs norm.
Vi tar tyvärr inte emot friskvårdscheckar längre då de två större företagen inte alltid löser in alla sina checkar, dvs de har inget garanterat värde även om ert företag har betalt dem fullt. Vi erbjuder företag både fotvård och massage som friskvård mot faktura betalning i förskott eller i efterhand om skriftligt avtal finns!

Välkomna till Leilas Hudvårdsklinik i Stockholm på Kungsgatan 37!

Kungsgatan 37
Hötorget

Certifierad Hudterapeut Leila Rönnbäck

Hudterapeut Leila Rönnbäck Innehavare av diatermicertifikat,  SHR-medlem, Behandlingsförsäkring<