Ta bort fina rynkor

Rynkfri behandling

Vi hjälper dig med behandling mot fina linjer och rynkor

Rynkor uppstår när huden förlorar volym och elasticitet. Läkemedel som skapar muskelavslappnande effekt hjälper. Läkemedelstoxin får musklerna att slappna av så att rynkorna försvinner. Fungerar särskilt bra för behandling av rynkor mellan ögonen, pannan och runt ögonens konturer.

Varje gång vi ler, ilsknar till eller kisar spänns ansiktsmusklerna. Rynkor kan bland annat uppstå av ständigt upprepade rörelser i ansiktsmusklerna. Detta framkallar rynkor och linjer i sin tur i ansiktet. Spänningsrelaterade ansiktsrynkor kan dessvärre få oss att se äldre ut än vi är och vissa rynkor kan ge oss ett oroligt, trött eller ledsamt uttryck. Människor vi möter kan därför få ett missuppfattat intryck hur vi känner oss.

Behandling med botulinumtoxin mot rynkor är lämplig om du har markerade linjer mellan ögonbrynen, i pannan, runt ögonen (kråksparkar) eller asymetrier i ansiktet.   De kunder som kommer till oss säger att de ofta får höra att de ser trötta eller arga ut.

Efter behandlingen berättar många att de får kommentarer som ”vad pigg
du ser ut”. Botulinumtoxin är en mycket diskret behandling som kan göra under hos kunden om den utförs av en skicklig behandlare. Det är viktigt att undvika ett överdrivet stelt ansikte.

Vi fokuserar på naturliga resultat. Vi trollar bort åren från ditt
ansikte utan att det ser ut som att du fixat dig.

Fördelar med medicinsk behandling

 • Det är en säker behandling
 • Behandlingen gör inte särskilt ont
 • Du får ett naturligt resultat
 • En muskel kan ”lära” sig att slappna av efter flera behandlingar
 • För alla injektionsbehandlingar erbjuder vi kostnadsfria konsultationer och återbesök med påfyllning om det behövs.
 • Resultaten varar i ca 3-5 månader. Hur länge effekten av behandling
  består påverkas av din livstil. Tränar du ofta försvinner effekten
  snabbare.
 • Resultaten syns först efter ca 1-2 veckor .

Så fungerar medicinen

Läkemedlet toxin injiceras in i den muskel som orsakar rynkorna det hindrar nervimpulserna till den behandlande muskeln. Genom att nervimpulserna blir blockerade så kommer inte muskeln längre vara aktiv och den rörelse som orsakar rynkan upphör och huden slätas ut.

En toxin behandling är smidig, relativt smärtfri och säker behandling. Oftast tar inte behandlingen mer än 10-20 minuter. Toxinet har en stegrande effekt och det tar flera dagar innan effekten av behandlingen märks. Det är först efter en till två veckor som du ser full effekt av behandlingen. För dig som tidigare inte har fått behandling tidigare så kommer du känna en bedövande känsla i området men går snabbt över.

Ring 08-4423600 Hornsgatan, 08-442 36 01 Kungsgatan för att boka en konsultation så berättar vi mer vad vi kan göra just för dig eller så bokar du här nedan.

Boka med värdekort på Hornsgatan idag!

Sosso, Legitimerad sjuksköterska
Vi hjälper dig!
Sosso – Legitimerad Sjuksköterska
Välkommen till en trygg behandling

Boka med värdekort på Kungsgatan idag!

Läs mer om Fillers eller läppförstoring