jun 4

Elin, 17 år, drabbades tidigt av generande hårväxt

“Jag hade mustasch, grova hårstrån på kinderna och skägg. Jag mådde dåligt hela tiden och fick raka mig nästan varje morgon innan jag gick till skolan.”
Elin, 17 år, drabbades tidigt av generande hårväxt, läs hennes berättelse här
Jag hade mustasch, grova hårstrån på kinderna och skägg. Jag mådde dåligt hela tiden och fick raka mig nästan varje morgon innan jag gick till skolan. Min moster sa till mig att gå till husläkaren och få hjälp med detta. Så jag gick dit och visade mitt ansikte. Hon skickade mig till Karolinska sjukhuset för en bedömning. Där fick jag remiss till diatermi och en lista över olika kliniker jag kunde ringa och boka tid hos. Jag ringde till Leila och hon var jättesnäll och förstod min situation väl.
Jag började med två behandlingar i veckan men efter några månader behövdes bara en behandling i veckan. De första månaderna var det svårt att behöva täcka ansiktet men efter ett tag blir det bra och känns som en befrielse. Jag är verkligen nöjd med mitt ansikte nu och det har stärkt mitt självförtroende.
Jag är jättetacksam för behandlingen. Leilas hudvårdsklinik har varit till stor hjälp och jag mår nu jätte bra tack vare Leila.

 

Elin 17

Leilas Hudvårdsklinik Hårborttagning

Leilas Hudvårdsklinik, Hårborttagning, Permanent hårborttagning och hudvård i Stockholm