jan 28

Vad är Nagelförlängning?

För dig som vill få långa, hållbara naglar som ser naturliga ut passar en förlängning bra. Du väljer själv längd och form, även om vi gärna berättar vad vi tycker passar dig och dina förutsättningar bäst.
Förlängning kan göras antingen genom att en tipp, plastnagel fästs på din nagel eller genom skulptering på mall. Metoden bestäms av längden på dina egna naglar och vilka förutsättningar du har. Vanligast är att förlänga genom att fästa tippar, plastnaglar, då filas din egen nagel ner tills den fria randen är minimal. Allt för att tippen ska kunna fästas på en stabil yta. Sedan appliceras valt konstmaterial på din nagel och tippen.
Vi erbjuder både ”naturella”, rosa naglar, ”fransk manikyr”, där man behåller en vit rand längst ut på nageln, vilket ger ett välvårdat, omålat intryck eller färgat material med dekorationer. Förlängning kan göras i såväl akryl, gel som glasfiber/silke.
Nagelförlängning är känt sedan länge. Kvinnorna i det gamla Egypten applicerade till exempel guld eller elfenben på naglarna för att förlänga dem, ett tecken på att de var rika.
Att förlänga naglarna kan också lösa problemen för nagelbitare. Naglarna ser finare ut och då biter man inte lika gärna på dem, samtidigt som ens egna växer sig starkare under konstnageln. Man kan förbättra den förlängda nageln en gång i månaden.

Leilas Hudvårdsklinik Hårborttagning

Leilas Hudvårdsklinik, Hårborttagning, Permanent hårborttagning och hudvård i Stockholm

No comments yet.

Add a comment