jan 22

Frågor och svar- Brasiliansk Vaxning

Frågor och svar- Brasiliansk Vaxning

På Leilas Hudvårdsklinik har vi en trygg miljö med många års erfarenhet. Nedanför har vi sammanställt ett par frågor med svar som våra kunder ofta har funderingar över. Besök vår salong på södermalm eller ring till oss om du har fler frågor.

Hur kan jag förbereda mig inför mitt besök?
Duscha och skrubba gärna huden inför ditt besök!

Hur långa ska mina hårstrån vara?
Den optimala längden för att uppnå bäst resultat är cirka 5mm. Vilket för de flesta brukar vara ca 10-14 dagars utväxt efter rakning

Gör det ont?
Alla har olika smärttrösklar så upplevelsen kan variera mycket. De flesta upplever det som smärtsamt, men bara för ett väldigt kort ögonblick. Första behandlingen upplevs även för de flesta som värst då en regelbunden vaxning tröttar ut hårsäckarna vilket leder till glesare hårväxt.

Hur lång tid tar behandlingen?
Behandlingen brukar ta cirka 20-30 minuter, men tiderna kan variera beroende på hårväxt.

Hur ofta ska jag vaxa mig?

De flesta brukar göra återbesök efter 4 veckor. Men detta varierar på kundens hårväxt, vissa behöver längre tid eller mindre tid innan håren är redo för att avlägsnas igen.

Vad ska jag göra efter behandling?
Försök ha på dig lösa byxor samt underkläder direkt efter behandlingen så att huden kan andas. Det är helt normalt och ofarligt att få reaktioner vid hårborttagning.

Är det många som vaxar sig?
ja, mer en vad man tror och det är alla typer av människor och åldrar.

Kan jag få finnar efter behandling?
Efter brasiliansk vaxning kan det ibland uppstå innåtväxta hårstrån som ser ut som finnar. Detta är mycket vanligt efter just den första behandlingen och är ofarligt. Får man mycket problem med inåtväxta hårstrån så brukar peeling hjälpa. Peelingen kan utföras före behandling samt några dagar efter behandling, men inte på samma dag då det kan leda till irritation. Försök ha lösa byxor samt underkläder direkt efter behandling.

Kan någon se in?
Nej vi vaxar i ett stängt rum.

Får man ta med en kompis?
Det går bra att ta med sig en vän om man vill ha moraliskt stöd och själv känner sig bekväm med det. Det är vanligt att många kunder vill ha någon som följer med men som bara sitter i salongens väntrum under behandling.

Tar ni emot män?
Ja, behandlingen passar både män och kvinnor.

Vill du boka tid? Ring oss på Söder 08-442 36 00 Söder och City 08 4422 36 01.

Ni finner oss på Södermalm i Stockholm. Hornsgatan 178  och i City på Kungsgatan 37

Bokadirekt City