jun 1

Välj rätt fillers och bästa fillers kliniken i Stockholm

https://leilas.se/wp-content/uploads/restylane-behandlinagr.jpghttps://leilas.se/wp-content/uploads/restylane-behandlinagr.jpghttps://leilas.se/wp-content/uploads/restylane-behandlinagr.jpgVälj rätt fillers och bästa fillers kliniken i Stockholm

Våra fakta råd om fillers.

Fillers används för att fylla ut eller återskapa den volym vi tappat av det naturliga åldrandet. Filler anses i dag höra till en av de vanligaste behandlingarna inom estetisk behandling. Med filler behandlas bland annat läppar, kinder och nasolabiala veck.

Restylane 30 miljoner säkra behandlingar gjorda.

Vi använder Restylane, det har funnits sedan 1996 och tillverkas i Sverige. Restylane är ett av de mest kända märken av fillers produkterna,det består av hyaluronsyra och är inte animaliska eller permanenta. Restylane finns i flera olika varianter för att passa till olika injektionsområden. Under 20 års tid har mer än 30 miljoner behandlingar gjorts med Restylane och mer än 3000 patienter har varit med i vetenskapliga studier, Restylane har bevisad säkerhet som produkt.

Restylane 20 års erfarenhet med trygga behandlingar

Estetiska behandlingar har ökat markant de senaste 10 åren, fler och fler väljer att vilja se så fräscha ut som möjligt för sin ålder utan att det betyder att det ser onaturligt eller ”fixat” ut. Återskapandet av ett fräschare utseende kan delvis uppnås med fillers behandlingar.
Det finns flera orsaker som påverkar huden negativt och påskyndar vårt åldrande vi vet idag att alkohol, rökning, solen, stress och luftföroreningar är negativt för vår hud Fillers kan inte vrida tillbaka den biologiska klockan men fillers kan tillföra fukt och förbättra hudens struktur och elasticitet lika väl som Fillers kan fylla ut rynkor och återskapa ansiktets volym.

Det är viktigt att du och din behandlare går igenom dina förväntningar så att ni tillsammans kan sätta upp realistiska mål och förväntningar.
Eftersom Restylane inte är en permanent produkt kommer effekten gradvis att minska med tiden. För att bibehålla det tidigare resultatet av behandlingen rekommenderas påfyllnads behandling, hur ofta det behövsär individuellt samt beroende på vilket område som har behandlats.

I samband med behandlingen eller konsultationen kommer får du information om vad du ska tänka på efter din fillers behandling. Det är normalt med en viss svullnad och rodnad i det behandlade området det kan även uppstå mindre blåmärken och ömhet dessa reaktioner försvinner inom en vecka efter injektionen. Vissa läkemedel kan öka risken för att få blåmärken, har du funderingar om detta tar du upp det med din behandlare.

När ska du inte behandla med Filler?

Är du allergisk mot hyaluronsyra ska du inte behandla dig med fillers.Det finns inga vetenskapliga studier gjorda på gravida eller ammande, därför behandlar vi inte dig om du är gravid eller ammar.Du ska inte behandla ett område med pågående infektion eller inflammation. Inte heller om du har blödarsjuka eller vissa neurologiska sjukdomar.

Vad bör du tänka på när du väljer klinik?

Du bör alltid gå till en klinik där det finna Legitimerad behandlare (sjuksköterska eller läkare) för att vara säker på att behandlingen utförs på ett korrekt sätt. Fillers injektioner på våra två kliniker i stockholm utförs bara av legitimerad sjuksköterska och legitimeradeläkare. Medicinskt ansvarig specialistläkare. Vi har också licens från läkemedelsverket för hyalase som löser upp fillers om du har gjort misslyckad behandling på annan klinik.

Fillers behandlingen ska utföras i en ren miljö och du ska ha tillgång till att få vara i en privat miljö.

Boka in en gratis konsultation med den person som ska utföra behandlingen, det är viktigt att du får svar på de frågor du har innan behandlingen och att du känner förtroende för behandlaren

En behandling med Restylane tar inte mer än 15 – 45 minuter, beroende på vilket område som behandlas. Det går oftast bra att göra behandling i samband med din konsultation men hos oss är det alltid frivilligt. Viktigt att det ska inte vara något krav från klinikens sida