Brasiliansk vaxning

Brasiliansk Vaxning i Stockholm

Skonsam och effektiv hårborttagning för ett slätt och långvarigt resultat. Professionell vaxning för känsliga områden.

Vad är behandlingen?

Brasiliansk vaxning är en populär metod för att ta bort hår från det intima området, inklusive bikinilinjen, underlivet och mellan skinkorna. Till skillnad från rakning, som bara tar bort hår från hudytan, avlägsnar vaxning hårstråna från roten, vilket ger ett slätare resultat som varar längre. Vaxningen utförs med varmvax, vilket minimerar smärta och gör behandlingen så bekväm som möjligt.

Hur fungerar brasiliansk vaxning?

Under en brasiliansk vaxning appliceras ett tunt lager varmvax på det önskade området. När vaxet har stelnat dras det snabbt av tillsammans med håret från roten. Denna metod tar bort även de kortaste hårstråna och lämnar huden mjuk och slät. Eftersom håret tas bort från roten, växer det långsammare och tunnare tillbaka jämfört med rakning.

Fördelar med brasiliansk vaxning

  • Långvariga resultat: Eftersom håret avlägsnas från roten tar det längre tid att växa tillbaka, och huden förblir slät i upp till 4-6 veckor.
  • Mjukare återväxt: När håret väl börjar växa tillbaka är det ofta tunnare och mjukare, vilket minskar risken för irritation eller rakfinnar.
  • Snabb och effektiv behandling: Brasiliansk vaxning tar vanligtvis mindre än 30 minuter och ger ett omedelbart resultat.
  • Naturligt exfolierande: Vaxning avlägsnar också döda hudceller, vilket bidrar till en mjukare hud och kan minska inåtväxande hårstrån.

Behandlingsområden

  • Bikinilinje
  • Underliv
  • Mellan skinkorna

Varför välja en professionell klinik för brasiliansk vaxning?

Det är viktigt att brasiliansk vaxning utförs av en professionell terapeut för att säkerställa att behandlingen är skonsam, säker och effektiv. Vår erfarna personal använder kvalitetsvax som är skonsamt mot huden och följer strikta hygienregler för att minimera risken för irritation eller infektion.

Vanliga frågor och svar

  • Gör brasiliansk vaxning ont?

    En viss smärta kan upplevas, särskilt om det är din första gång. Men vår skonsamma teknik och användning av varmvax minskar obehaget.

  • Hur lång tid varar resultatet?

    Resultatet varar vanligtvis 4–6 veckor beroende på din hårväxtcykel.

  • Hur ska jag förbereda mig inför behandlingen?

    Håret bör vara minst 5 mm långt för att vaxet ska kunna greppa det ordentligt. Undvik att raka dig innan behandlingen.

  • Finns det några biverkningar?

    Efter vaxning kan huden vara lätt röd eller irriterad, men detta försvinner vanligtvis inom några timmar.

Boka din brasilianska vaxning i Stockholm

Få ett slätt och långvarigt resultat med vår skonsamma brasilianska vaxning. Vår erfarna personal ser till att du får en bekväm och professionell upplevelse. Kontakta oss idag för att boka en tid!

Boka din tid nu!

Vi kan också hjälpa dig med

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå