Fotvård

Klassisk Fotvård i Stockholm

Få friska, mjuka fötter och förebygg framtida fotproblem med vår professionella fotvårdsbehandling.

Vad är behandlingen?

Klassisk fotvård är en kosmetisk behandling som fokuserar på att vårda och försköna fötterna, samtidigt som den förebygger framtida fotproblem. Behandlingen är idealisk för att hålla fötterna i trim, behandla förhårdnader, och ge en allmänt fräschare känsla. Vi erbjuder professionell fotvård för både män och kvinnor, och anpassar behandlingen efter dina specifika behov för att ge dig optimala resultat.

Hur går fotvårdsbehandlingen till?

Pedikyren börjar med att fötterna rengörs med ett antiseptiskt gel. Därefter tas eventuellt gammalt nagellack bort, och fötterna får vila i ett avslappnande fotbad under några minuter. Tånaglarna klipps och formas, och nagelbandskräm masseras in. Nagelbanden behandlas genom att försiktigt skjuta upp dem och ta bort döda hudceller. Behandlingen inkluderar också en fotscrub för att exfoliera huden, och lättare förhårdnader filas bort. Avslutningsvis får fötterna och underbenen en avslappnande massage, och om önskat, lackas tånaglarna. Behandlingen förebygger förhårdnader och håller fötterna fräscha och i toppform.

Fördelar med fotvård

  • Friska och mjuka fötter: Behandlingen ger dina fötter en grundlig rengöring och återfuktning, vilket gör dem mjuka och fräscha.
  • Förebygger förhårdnader och sprickor: Regelbunden fotvård kan hjälpa till att förebygga och behandla förhårdnader och andra vanliga fotproblem.
  • Förbättrar nagelhälsa: Genom att klippa och forma tånaglarna samt behandla nagelbanden håller du naglarna i hälsosamt skick.
  • Avslappnande behandling: Fotscrub och massage hjälper till att lindra spänningar i fötter och underben, vilket ger en skön känsla av avslappning.

Behandlingsprocessen

  • Fötterna rengörs och nagellack tas bort.
  • Fotbad för att mjuka upp huden och naglarna.
  • Tånaglar klipps och formas.
  • Nagelbandskräm masseras in och nagelbanden behandlas.
  • Fotscrub och borttagning av förhårdnader.
  • Fot- och underbensmassage.
  • Nagellack appliceras om så önskas.

Resultat och eftervård

Efter behandlingen kommer dina fötter att kännas mjuka, fräscha och välvårdade. Fotvård är också ett utmärkt sätt att förebygga framtida fotproblem, särskilt om det görs regelbundet. För bästa resultat rekommenderas att återkomma för fotvårdsbehandlingar var 4–6 vecka. Efter behandlingen är det viktigt att hålla fötterna återfuktade och använda bekväma skor som inte skapar för mycket tryck på fötterna.

Boka din Fotvårdsbehandling i Stockholm

Vill du ta hand om dina fötter och hålla dem friska och mjuka? Vår klassiska fotvård ger dig professionell behandling och förebygger framtida fotproblem. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

Boka din tid nu!

Vi kan också hjälpa dig med

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå